2013-11-17 11:40:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ma végre nyugodt napra számíthat

Napi horoszkóp november 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Fordítsa ma az ellentétére az indulatait! Mielőtt be akarna olvasni egy hatósági személynek, inkább nyeljen egy nagyot, és kezdjen heves udvarlásba, helyeslésbe. Ha jó hatást akar elérni, akkor jónak kell mutatkoznia!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma végre nyugodt napra számíthat, elkerüli az aggodalmaskodást. Ezt egy bizonyos személy jó hatásának is köszönheti. A kapkodás csak felesleges frusztrációt szül. Emlékezzen a nagymama jelmondatára: „Ne siess, mert elkésel!”

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nagy ma önben a tetterő, ezért egyszerre több dologba is belevág. A végén, pedig azon kapja magát, hogy semmivel sem lett készen. A módszeresség ugyan nem az ön asztala, de félkész ebéddel, és félig takarított házzal mit is kezd?

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai nap egy meglepő és egyben mulatságos lehetőséggel ajándékozhatja meg. Egy lazabaráti környezetben eltöltött néhány óra olyan ötletekkel gazdagítja, ami nyomán bizonyos értelemben megváltozhat az élete. Legyen merész!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön rendkívüli egyéniség, amivel jobbára tisztában is van. Ám, ha azt szeretné, hogy mások is a csodálatára járjanak ezért, ki is kell bontakoztatnia magában ezeket a tulajdonságait. Ehhez módszerességre és gyakorlásra van szükség.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma nagy lelkesedéssel vág bele a dolgába. Hamar túl akar esni az esetleges házimunkákon, ugyanis délutánra valami különlegesen jó programot tervezett. Szerencsére időben kész lesz, és a program a vártnál is jobban sikerül majd.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma kevésnek érzi azt, amit az eddigiekben elérhetett az életében. Nem baj, még egyáltalán nem késett el a változtatással. Csak legyen módszeres és következetes az ön előtt álló néhány hónapban, és akkor nagyot léphet előre!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Magányán ma sem segít azzal, ha nagy tömegekkel veszi körül magát. Egyetlen bizalmas baráttal sokkal többre mehet, mint akár egész népes családjával. Olyan valakire van ma szüksége, aki nem akar öntől semmit. Csak saját magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha változtatni szeretne az életén, akkor nem elég, ha pusztán elhatározza. Még ma vágjon bele: kezdjen el úszni, futni, diétázni, vagy regényt írni! Minden jól jön, ami más, mint eddig volt. A fontos, hogy kedvét lelje benne!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Azért, mert a társa másképp lát bizonyos dolgokat, mint ön, még nem kellene az ellenségének tartania őt. A véleményeik talán közelíthetők. Ön is lehetne egy kicsit engedékenyebb, nem csak mindig a másiktól várhatja ezt el.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Arra támad kedve, hogy változtasson a megjelenésén. A külsejében persze mindig megmutatkozik a belső is. Ha azonban a korához képest túlságosan is fiatalosnak mutatkozik, az többet mutathat a vágyaiból, mintsem a valóságból.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Megint tapasztalhatja: minden rosszban van valami jó is. Elsősorban most abban láthatja, élheti meg a változást, hogy önmagát alakítja át. Ha olyan tulajdonsága, szerepe van az életben, ami már nem aktuális, ideje módosítania rajta.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: